Het belang van Security Awareness

Het belang van Security Awareness

Ik ben sinds een aantal weken de trots eigenaar van mijn eigen bedrijf. Voor de werkzaamheden die er verricht moesten worden had ik een aantal werknemers in dienst genomen. van een goede vriend van mij hoorde ik ik meet over het belang van Security Awareness.

Security awareness

Zeer veel hack incidenten bij bedrijven

Toen ik op het  ging naar Security Awareness kreeg ik zeer veel resultaten van bedrijven die hier meer informatie over bieden. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van De gezonde Digitale organisatie mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor hack incidenten en hoe je deze kan voorkomen. Ook is er op de website erg veel informatie vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt.  De informatie die op de website te vinden is sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen om kennis te maken.


Zeer tevreden over het kennismakingsgesprek 

Tijdens het gesprek kreeg ik zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook kreeg ik zeer veel informatie over de cybercrime en hoe ik deze moest voorkomen. Na het gesprek besloot ik om het bedrijf in te huren om mijn werknemers ook meer toelichting te geven. Dit is inmiddels gebeurd en mijn bedrijf is nu eens stuk beter beveiligd tegen cyber crime.

Reacties zijn gesloten.