Het bedrijf Heezen & Jansen Makelaardij

Het bedrijf Heezen & Jansen Makelaardij

Heezen & Jansen zijn twee hardwerkende mannen genaamd Bram en Paul. Zij komen beide uit Elst en hebben al jarenlange ervaring in dit vak. Twee makelaars met een doel voor ogen. Zij proberen er alles aan te doen om uw huis op een goede manier te verkopen. Daarnaast helpen zij u ook met alle liefde als u op zoek bent naar een nieuw huis. Het bedrijf is opgericht in september 2008, tijdens de huizencrisis. Voor meer informatie kunt u de website van Heezen & Jansen Makelaardij bekijken of natuurlijk langskomen bij de vestiging in Elst.

Nieuw woningaanbod

U kunt via de website alle nieuwe woningen bekijken die aangeboden staan voor u. U kunt vereiste gegevens invullen, zoals plaats, straat, koop of huur, koopprijs vanaf en tot, aantal kamers en woonoppervlakte. Als u al deze gegevens invult krijgt u vanzelf een aantal huizen te zien die aan de ingevulde eigenschappen voldoen.

Recent verkocht

Op de website kunt u naast het nieuwste woningaanbod ook de recent verkochte woningen bekijken. Dit is erg leuk om eens tussen te kijken. Misschien staat uw eigen woning er ook wel tussen! En u bent zo natuurlijk ook direct op de hoogte van alles.

 

Op zoek naar meer informatie over makelaars? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.