Ga naar ultrasport.nl/ voor de ultieme sportbeleving

Ga naar ultrasport.nl/ voor de ultieme sportbeleving

fitnessKomt u uit de buurt bij Nijmegen? En bent u op zoek naar een sportschool? Dan bent u bij ultrasport.nl/ aan het juiste adres! Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment en hebben meer de 1100m2 trainingsvloer. U kunt daarop niet alleen zelfstandig fitnessen maar ook meedoen aan groepslessen of een personal trainer inhuren. Een aantal groepslessen die Ultrasport biedt is kickboks, kickboks voor de jeugd en krav maga. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht wanneer u uw conditie wilt verbeteren of wanneer u helemaal zen wilt worden tijdens een yogales.

Sterker worden

In de sportschool van Ultrasport vindt u ook veel mensen die zich graag wagen aan de gewichten. Hiervoor hebben zij ook een zeer uitgebreid assortiment. Ze hebben gewichten voor jong en oud en daarnaast ook nog eens meer dan 100 sportapparaten. Wanneer u hulp nodig heeft kunt u altijd bij een van werknemers terecht die op dat moment werken. Bij Ultrasport werken namelijk de beste trainers met jaren lange ervaring. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in het maken van voeding- en trainingschema’s op maat.

Eigen ervaring

Zelf wil ik graag meer spieren krijgen en een atletisch lichaam ontwikkelen. Momenteel heb ik hier en daar nog wat zichtbaar vet zitten en deze moeten dus eerst allemaal weg. Ik wist niet zo goed wat de meest efficiënte manier is en welke oefeningen ik het beste kan doen. Ik heb daarom de trainers om hulp gevraagd. Zij zullen u graag helpen om uw doel te bereiken.

Reacties zijn gesloten.